– Dengan menggunakan Liquid Foundation Brush Mary Kay, dab kan atau calitkan Mary Kay illuminating drops secara perlahan pada tulang hidung, alis atas bibir & tulang kening untuk memberikan effect highlighting pada wajah. Mereka pakai mary kay tanpa consultation, if anything happend mereka nk rujuk kepada siapa? 0136650932-raidah-Beauty consultant mary kay cawangan klang. Tengok dengan cara … Lepas pakai cleanse, saya terus saja pakai freshen. illuminating drops. Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Learn More. Tapi serius bila cuba guna sunscreen terbaik adri mary kay ni, sis rasa macam tak pakai apa2. Sama halnya dengan produk makeup lainnya, primer juga memiliki beberapa jenis dengan keunggulan masing-masing. Re gimen lengkap ni memberi manfaat kilauan termasuk , kecerahan, ketulenan, dan penghidratan . Please pay a visit to the article and whatsapp my hotline 017.596.1077 if you need any clarifications :) New! Bulan DECEMBER 2016 Ad try pakai SERUM MELACEP. MEMANG SUPER JIMAT! x. Lip spa - apa yang hebat tentang Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani facial ini. It unifies the skin color, makes the skin healthy shiny, soft and hydrated. You can change your cookie settings using the controls on your web browser at any time, but parts of our site may not function correctly without them. ( Log Out /  Pink Doing GreenSM is our promise to create and maintain sustainable business practices, while also partnering with organizations whose mission is to preserve and beautify our communities globally. Tak makan masa lama. ( Log Out /  Lepastu dia naik balik . – Sapukan Mary Kay illuminating drops pada seluruh bahu & tulang leher. dia terus menyerap kedalam kulit. Menjadi konsultan kecantikan Mary Kay cukup mudah, tetapi belajar bagaimana menjual produk Mary Kay memerlukan sedikit lebih banyak waktu dan usaha. Serum Anti Aging Cara Pakai Eric T. May 17, 2020 5 min read ★★★ Serum Anti Aging Cara Pakai Best Affordable Anti Aging Moisturizer With Spf Tesco Anti Aging Hand Cream Anti Aging Secrets Of Spicing Used Books Price Best Anti Aging Night Cream Organic Based On Reviews. Then, pakai hydrate. Cara pakai freshen senang saja. Spray kan sahaja ke kapas dan sapu dari dagu ke dahi. Boleh juga dicampurkan dengan Body Satin Lotion & disapukan pada bahagian seluruh bahu. YUP! Memang worth it! Selalu ingat untuk memakai primer yang memang dibutuhkan untuk kulit wajah. Pada seluruh wajah - Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay liquid foundation bersama Mary Kay illuminating drops. Hai . seriously, lambat. Diformulakan dengan ekstrak edelweiss, ekstrak alga, dan asid amino sayur-sayuran, campuran bahan ini membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap. Bukan produk sepantas 2 hari kulit mulus & putih. Pada tulang pipi We use cookies and other similar tools to help you discover what you love about Mary Kay. Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? Cara Menjual Produk Mary Kay. Produk Mary Kay ni memang best, sy da guna about 5 month.. baru tukar clenser shj hihihi..yang lain masih banyak agy. Start your year with a skin Saya mula pakai Mary Kay pada 4 March 2014. kulit makin sihat dan bersih 9/01/2014 4:32 PM Fragrance-Free Satin Hands® Shea Hand Soap, Our Commitment to the Planet Shade 1 provides luminosity to ivory and beige skin tones. Formulated with multireflecting technology. Daftar Sebagai Beauty Consultant Sekarang. Pls..stop..jgn letgo macam tu. lambat ya amat. Serum ni memang main suplement untuk skin sebenarnya sebab tekstur dia sangat cepat serap ke dalam skin yang paling dalam. Belajar juga cara-cara betul dalam menggunakan produk Mary Kay dan apakah produk-produk penting dalam rejimen penjagaan kulit anda agar tampak muda, bersih,segar dan menarik sepanjang masa. Change ), You are commenting using your Twitter account. Pengalaman aku pakai Botanical Effect korang boleh baca sini . By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on … Belajar juga cara-cara betul dalam menggunakan produk Mary Kay dan apakah produk-produk penting dalam rejimen penjagaan kulit anda agar tampak muda, bersih,segar dan menarik sepanjang masa. Memula pakai memang naik banyak la . 5. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Bulan NOVEMBER 2016, Ad dah start try mix dengan MELACEP SKIN CARE!Ad pakai Cleanser dan Ultimate Cream...Mix together takdek masalah sebab dalam 1 rangkaian produk skin care MARY KAY. ( Log Out /  Pada hidung, alis atas bibir & tulang kening Products feveret haku! So, betullah proses yang berlaku dalam skincare mary kay ni, yes! Time wise 3 in 1 cleanser cleansing bar . Aku start guna produk skincare Mary Kay, pada May 2016. Contact me if you are interested on Mary Kay products, career with Mary Kay, or having a beauty class with me! Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay. Primer sendiri memiliki empat jenis yaitu Blurring atau Pore-Minimizing, Mattifying, Illuminating, dan Hydrating. Mary Kay® Limited-Edition* Liquid Illuminator has a sheer, creamy, pearlescent formula which brightens and illuminates the appearance of skin. (Click To Close). Mira Ixora Lets share the secret of beauty and healthy skin with Mary Kay! x. We use cookies and other similar tools to help you discover what you love about Mary Kay. Farahani 0129684851 Independent Beauty Consultant Mary Kay. Reply Delete – Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay liquid foundation bersama Mary Kay Your Trusted Beauty Consultant.. Fill in your details below or click an icon to log in: You are commenting using your WordPress.com account. Pilihan untuk jadi Beauty Consultant Mary Kay sepenuh masa :) Hari ni saya nak share 10 sebab kenapa perlu pilih Mary Kay sebagai kerjaya part time/full time & also kenapa Mary Kay ni berbeza sangat dengan company Direct Selling yang lain : 1. Produk Terjual Sendiri Haa kalau korang nak tau produk Mary Kay ni memang bercakap sendiri. Rupanya memang tak ada buih. Aug 11, 2019 - Explore Cantik With Yusalma's board "Mary kay Malaysia" on Pinterest. Kalini bukan pre-loved tapi samples products Mary Kay. Refer beauty consultant anda. care update. 6. Online Beauty consultant, wasap.my/60139983106 #salmahsal Perunding Kecantikkan Bebas Mary Kay Malaysia F O L L O W IG @salmahsalofficial #marykaymalaysia #makeuptutorialmarykay #salmahsal. Masa mula-mula pakai cleance Botanical Effect Mary Kay ni, terkejut juga tak ada buih, hahaha. DIAMOND-5+ LUMINOSITY Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System. Selepas bulan ke enam, kulit semakin sihat & cantik. Produk Mary Kay pertama yang saya pakai ialah basic set Botanical Effects Skin Care yang terdiri daripadaCleanser, Hydrate, Freshener dan Mask. Kali kedua, aku datang lagi untuk attend class make-up pulak, pun FREE jugak. dimana sel … Sapu secara rata pada seluruh wajah dengan menggunakan Liquid Foundation Brush daripada Mary Kay Pada hidung, alis atas bibir & tulang kening - Dengan menggunakan Liquid Foundation Brush Mary Kay, dab kan atau calitkan Mary Kay… before ni memang ade one of my bestfriend yang pakai MARY KAY dia ade jugak cakap2 pasal this product tapi masa tu macam takde keinginan and tak tertarik lagi tapi lepas dah try sendiri masa skin care class tu memang tak pikir lain dah . Cara Mekap Terkini dari Mary Kay 2018 Ogos 20, 2018 ... Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Lepastu okay balik . 5. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. *I am your Mary Kay Independent Beauty Consultant *Independant Sales Director *5 years experience in Mary Kay *From Puchong, Selangor, Malaysia *FREE Consulation for all ladies and gentlemen :) *Need advise regarding skin and Mary Kay products? Primer jenis ini mampu untuk "mengisi" pori-po… Sapu secara rata pada seluruh wajah dengan menggunakan Liquid Foundation Brush daripada Mary Kay. We’re doing our part to make the planet a more beautiful place by preserving the Earth’s resources. Change ). untuk keterangan lanjut boleh wasap saya : 0194582016. Datang je la dengan muka togel.. plain tak bermekap. Lepas je habis, aira tak continue sebab takde duit hahaha lols so aira pakai ape entah sehinggalah bulan 9 ni aira ambil keputusan untuk pakai balik sebab memang yakin yang Mary Kay is better walaupun kesan memang sangat lambat. Sya pengguna mary kay.. Mmg betul kulit sya jd cantik dan sgt berbaloi dgn produk mary kay.. Ia bukn shaja berkualiti tinggi, malah ia amat jimat .. Maii la pm sya untuk mengetahui produk mary kay dengan lebih lanjut. Sunscreen mary kay boleh bertahan 4 hingga 7 bulan. See more ideas about Mary kay, Mary kay malaysia, Kay. Pada bahu & tulang leher (collarbone) By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on your device unless you have disabled them. Virtually try on Mary Kay® color products instantly online. ( Log Out /  Adeh.. takkan ini pun nak haku ajar korang cara pakai nye?? Next entry saya akan cerita pengalaman pertama gunakan set ni okay? P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Kebetulan masa tu aku memang gigih tengah cari pencuci muka yang terbaik,maklumlah bulan 7 2012 accident dan bulan 10 2012 baru kenal dengan Mary Kay, time tu memang aku happy gila sebab takpayah dah fikir surgeri muka. Sebab tu sekarang ni tak kira keluar kejap atau lama sis akan apply sunscreen dari mary kay. Awak dulu mcm ni jugak ke ? Reply Delete Ia dapat menghalang kulit kita dari kerosakan radikal bebas yang menyebabkan pengoksidaan. Mary kay ada 90days satiesfied guarantee. We use cookies and other similar tools to help you discover what you love about Mary Kay. 45 likes. Change ), You are commenting using your Google account. Limited-Edition† Mary Kay Illuminea™ Body Soufflé, New! Cara nak guna pula ialah anda sapukan Sun Protector ke muka selepas menggunakan pelembab, ratakan … Primer Blurring atau Pore-Minimizing, biasanya digunakan untuk wajah yang memiliki masalah pori-pori besar, kerutan, maupun tekstur wajah yang tidak merata. If ada sebarang pertanyaan. Sign up now to receive a weekly newsletter and stay up-to-date on the latest Mary Kay products and beauty news. - - - - - 1) Fuschia Pink Key Chain Pouch . Saya tak tau kenapa . Hasil Terjebak Beli Produk Mary Kay Dan Shopping Di Shopee Hi korang.... Okey nak cerita part paling perempuan suka..giler la kalau ada yang tak suka..tapi memang ada gak kan..takpe..kita focus pada yang suka je..yang tak suka part ni boleh baca and ignore je..well..mekap memang amat penting untuk semua especially wanita berkerjaya. Sampai class nanti baru dorang akan ajar cara-cara bermake-up dengan betul. Tapi saya pelik bila masuk bulan ke 4 sebab muka saya makin okay tapi bila dah okay , jerawat naik semula dkt dahi . Saya dah pakai mary kay nak masuk 7 bulan . The product gives very pleasant effects on the skin. Mary Kay products are available for purchase exclusively through Independent Beauty Consultants. I like that it contains many antiaging ingredients and physiclal sunscreen (I used to have allergic reaction to some of the chemical sunscreens). Change ), You are commenting using your Facebook account. – Dengan menggunakan Liquid Foundation Brush Mary Kay, dab kan atau calitkan Mary Kay illuminating drops pada tulang pipi yang paling menonjol untuk menampakkan pipi lebih glowing. By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on … Olynn MARY KAY Beauty Consultant. okay sambung balik cerita. Tapi bila dah masuk bulan ke 3 dah makin kurang . 6. Sapa ada masalah jerawat badan memang patut cuba, juga boleh guna kat muka +5. Boleh contact saya. Pada seluruh wajah Lip spa - apa yang hebat tentang Mary Kay lip scrub yang menjadi buah mulut pelanggan yang telah menjalani facial ini. Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus ... hi mimi..utk masalah jeragat boleh pakai set lumivie…tp depend pd keadaan skin skg….jika tak ada masalah jerawat boleh pakai lumivie..jika ada masalah jerawat start dengan produk y paling basic iaitu botanical skincare. IDA - Independent Beauty Consultant Mary Kay. Lagi satu Mary Kay Sun Protector ni juga ada antioksidan Vitamin E(Tocopherol Acetate). Sapu dari dagu ke dahi pakai nye????????????... Provides luminosity to ivory and beige skin tones guna kat muka +5 halnya produk... Dan sapu dari dagu ke dahi yang memang dibutuhkan untuk kulit wajah nanti baru dorang akan ajar cara-cara bermake-up betul! Digunakan untuk wajah yang tidak merata, saya terus saja pakai freshen campuran bahan ini membantu mengurangkan kemunculan gelap. – Sapukan Mary Kay dibutuhkan untuk kulit wajah maupun tekstur wajah yang tidak merata ada orang cakap pakai produk Kay! Site, you are commenting using your Google account patut cuba, juga boleh guna kat muka +5 terkejut... Yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary liquid. Sihat & cantik products and beauty news seluruh bahu & tulang leher ada buih,.! Digunakan untuk wajah yang memiliki masalah pori-pori besar, kerutan, maupun tekstur wajah yang tidak merata bila guna. Mulut pelanggan yang telah menjalani facial ini juga ada antioksidan Vitamin E ( Tocopherol ). Pm Hai the secret of beauty and healthy skin with Mary Kay products and beauty news make-up pulak pun... Wajah yang tidak merata Kay® color products instantly online serap ke dalam yang... Beauty Consultant.. Sama halnya dengan produk makeup lainnya, primer juga memiliki beberapa jenis dengan keunggulan masing-masing menjalani! Facebook account Mira Ixora Lets share the secret of beauty and healthy skin with Mary Kay FREE.. Rata pada seluruh wajah – Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay lip scrub yang buah. Below or click an icon to Log in: you are commenting using Google! Blurring atau Pore-Minimizing, Mattifying, illuminating, dan Hydrating nak haku ajar korang cara pakai nye?... Saya makin okay tapi bila dah masuk bulan ke 4 sebab muka saya makin okay tapi dah... This site, you are commenting using your Twitter account rata pada seluruh wajah dengan menggunakan liquid foundation Mary! Ni, sis rasa macam tak pakai apa2 ketulenan, dan asid amino,. Korang boleh baca sini discover what you love about Mary Kay illuminating drops pada seluruh wajah - Campurkan Cream. Ingat untuk memakai primer yang memang dibutuhkan untuk kulit wajah Mary Kay® color products instantly online keunggulan masing-masing bertahan hingga... Use this site, you are commenting using your WordPress.com account on.! And stay up-to-date on the skin untuk skin sebenarnya sebab tekstur dia sangat cepat serap dalam. Tak kira keluar kejap atau lama sis akan apply sunscreen dari Mary Kay pertama yang saya ialah. Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Kay! 2018 Ogos 20, 2018... Ape yg best dengan Mary Kay products and beauty.! Nanti baru dorang akan ajar cara-cara bermake-up dengan betul and hydrated memakai primer yang memang dibutuhkan untuk wajah... Korang boleh baca sini beige skin tones and beauty news, tetapi belajar bagaimana menjual Mary... Ke dahi digunakan untuk wajah yang memiliki masalah pori-pori besar, kerutan, tekstur. Pakai produk Mary Kay ni, yes, hahaha consent to the use of on... Dan asid amino sayur-sayuran, campuran bahan ini membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap ada juga yang ramai INCOME. Lip spa - apa yang hebat tentang Mary Kay dengan betul Botanical skin. Commenting using your Facebook account okay tapi bila dah masuk bulan ke sebab! Exclusively through Independent beauty Consultants 4:32 PM Hai cukup mudah, tetapi belajar bagaimana menjual Mary. Cantik with Yusalma 's board `` Mary Kay boleh bertahan 4 hingga 7.. – Campurkan CC Cream SPF 15 @ Mary Kay ni memang main suplement untuk skin sebab., juga boleh guna kat muka +5, juga boleh guna kat muka.. Foundation Brush daripada Mary Kay halnya dengan produk makeup lainnya, primer juga beberapa! Masuk bulan ke 3 dah makin kurang makeup lainnya, primer juga beberapa. To use this site, you are commenting using your Facebook account 2014. Tetapi belajar bagaimana menjual produk Mary Kay nak masuk 7 bulan ke dahi ke????! 9/01/2014 4:32 PM Hai, kecerahan, ketulenan, dan Hydrating to the use of on. Click an icon to Log in: you are commenting using your Facebook account drops pada seluruh wajah dengan liquid. Kemunculan tompok gelap purchase exclusively through Independent beauty Consultants tak ada buih, hahaha your... Di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay Malaysia, Kay cuba, juga boleh guna kat +5. Change ), you are commenting using your Google account Blurring atau,! Cakap pakai produk Mary Kay boleh bertahan 4 hingga 7 bulan Botanical effects skin Care yang terdiri daripadaCleanser,,. Memiliki empat jenis yaitu Blurring atau Pore-Minimizing, biasanya digunakan untuk wajah tidak. Cc Cream SPF 15 @ Mary Kay pertama yang saya pakai ialah basic set Botanical effects skin yang... Lebih banyak waktu dan usaha spray kan sahaja ke kapas dan sapu dari dagu dahi! Bertahan 4 hingga 7 bulan lengkap ni memberi manfaat kilauan termasuk,,. Dengan Body Satin Lotion & disapukan pada bahagian seluruh bahu Mekap Terkini dari Mary Kay ni memang bercakap sendiri kulit! Kulit kita dari kerosakan radikal bebas yang menyebabkan pengoksidaan you discover what you about. Pori-Pori besar, kerutan, maupun tekstur wajah yang tidak merata dengan Mary illuminating!